Beleef zelf de Apollo 11 missie

Like
2942
Goldmund, Wyldebast & Wunderliebe
02:00 pm - 05:00 pm
Beleef zelf de Apollo 11 missie
08 Jul
Zaterdag
2017
  • Location
  • Price
  • Schuitendiep 3, Groningen
  • 10,00

Als afsluiting van het seizoen organiseren we op zaterdag 8 juli een unieke workshop over Lego, Virtual Reality en Ruimtevaart. Met de workshop ‘Beleef zelf de Apollo 11 missie’ kunnen kinderen op verschillende manieren kennismaken met de grootste reis uit de geschiedenis van de mensheid, de maanlanding van de Apollo 11 op 20 juli 1969. The eagle has landed…

Op het programma staat:

Mini college
Ruimtevaart deskundige Erik Laan van Eye on Orbit vertelt de kinderen over de geschiedenis van de Apollo missie, het verhaal van Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins.

Virtual Reality
Met Virtual Reality kunnen de kinderen zelf ervaren hoe het is om met de machtige Saturn V raket omhoog geschoten te worden en in een baan om de aarde te draaien.

Lego
In teams bouwen de kinderen hun eigen Saturn V raket in lego. Deze Lego set van bijna 2000 stukje geeft een zeer realistische weergaven van de raket en de maanlander.

De workshop is voor kinderen van 7+. De inloop start om 14:00 waarbij we om 14:30 beginnen. De kosten zijn € 10,00 per kind. Ouders zijn van harte welkom en mogen de workshop gratis bijwonen.

De workshop de workshop ‘Beleef zelf de Apollo 11 missie’ wordt georganiseerd door Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe.

share